On Top Of TheWorld

twinkle twinkle little star...


Cati dintre voi nu puteti accepta un adevar ?
De cate ori va spus cineva "te deranjeaza adevarul "?
Adevarul , dupa definitie , este o concordanta intre cunostintele noastre si realitatea obiectiva; oglindirea fidela a realitatii in gandire; ceea ce corespunde realitatii, ceea ce exista sau s-a intamplat in realitate.
OK . Dar daca realitatea ta nu corespunde cu cea a celor din jur ?
Da. Iti este enorm de greu sa accepti realitatea , cand nu e asa cum vrei tu . Cand totul s-a pierdut si cand incerci sa te vindeci singur, din pacate , atunci cred ca afli defapt prima data in ce consta realitatea.
Cand iubesti pe cineva , tinzi sa vezi realitate altfel decat o vad ceilalti. Sa ajungi sa iubesti pe cineva incat sa crezi cand te minte , e ceva ...
Tu iubesti persoana respectiva , ii acorzi incredere 100% .
Spune-mi ce te-ar face sa iti pierzi increderea ?
Exact. Cand " o da in bara " . Adica cand face ceva , ce nu coincide cu realitatea ta . Dupa care urmeaza mometul adevarului . Vrei sa afli de ce a facut asta , cum de s-a ajuns aici , raspunsuri, vrei adevarul !
hmm... la ce te gandesti ? ca minte ? dar tu i-ai cerut adevarul ... cum poate persoana care te iubeste si iti vrea numai binele, sa te minta ? normal ... se gandeste la sufletul tau , la iubirea care i-o porti , se gandeste ca viata ta sta in mainile lui /ei ... si aici intervine adevarul : nu face absolut nimic din toate astea. Asta e realitatea ta , dar realitatea celuilalt se pare ca nu e la fel de "roz" . Te trezesti ca deodata nu e nimic bine , ca nu ai facut niciodata ceva pentru persoana iubita , ca ai neglijat-o , ca nu vrei sa faci parte din viata ei , ca nu ai vrut sa iesi aseara in oras, si de aceea " Pui , calmeaza-te , o sa iti spun tot adevarul . Nu e ceea ce crezi "
Prin aceasta premisa , afli defapt , ca adevarul minte ....


Cand pur si simplu ti-ai dori sa il vezi , sa il managai si sa il resfeti inca o data in ciuda durerii cu care te-a ars de vie . Cand vrei sa fi acolo pentru el , sa nu il lasi sa fie singur , sa nu il lasi sa cada , sa il protejezi in ciuda faptului ca el te-a invatat prin cea mai crunta metoda .. ca nu te vrea langa el . Are nevoie de altceva si tu nu sti exact de ce anume . Si probabil la durerea care ai aflat ca nu mai poti sa ai grija de el , se mai adauga si o gramada de .. cuvinte.

About this blog

Ma simt onorata ca te-a impins curiozitatea sa vezi ce vexez aici. Si recunoscatoare atunci cand o sa reusesti sa gasesti ceva ce iti place. In cazul acesta , astept sa imi spui si mie, sa mai vad si alte probleme, pareri sau tampenii din viata de zi cu zi.

Taci si invata ...

“All human wisdom is summed up in two words; wait and hope.”

"Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn."

"Be polite; write diplomatically; even in a declaration of war one observes the rules of politeness."

"Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't."

"Excellence is to do a common thing in an uncommon way.”

"Telling the future by looking at the past assumes that conditions remain constant. This is like driving a car by looking in the rearview mirror. "

"You can judge your age by the amount of pain you feel when you come in contact with a new idea."

"Time is the longest distance between two places."

"Heaven on Earth is a choice you must make, not a place we must find."

"Life is a compromise of what your ego wants to do, what experience tells you to do, and what your nerves let you do."

“Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure.”

If you lose your inner child - you`r dead.

If you lose your inner child - you`r dead.