On Top Of TheWorld

twinkle twinkle little star...


Bataia este buna ! Nu te satisface nimic mai mult pe lumea asta decat sa bati un strut ghei pana e la pamant dupa care te stergi la cur cu esarfuta lui.
La televizor vezi tot felu de prosti care spun ca " Violenta nu este buna " sau " o femeie a intrat in spital dupa ce a fost batuta de sot " dar nu te lasa pacalit. Este doar o propaganda facuta de femei, copii, invalizi si struti sa evite bataia.
In mod normal cand alegi sa bati pe cineva in capul tau esti siguri ca persoana nu reprezinta niciun pericol si poti scutura kktul din ea fara prea mult efort. Dar sunt cazuri extreme cand iti poti lua o cafteala sau macar o bucata inapoi. Fiind o persoana cu un fizic impecabil nu imi permit vanatai asa ca o sa va invat si pe voi cum sa va bateti !


In primul rand evita malacii, probabil au o pula mica si iq`ul mai mic decat numarul de la pantof, nu merita si mania ta. Daca se intampla sa intri in conflict cu un asemena specimen gandeste-te ca persoana este un babuin care respira pe gura si are probleme sa se stearga la cur din cauza muschiilor. Da-i dreptate din mila.

Tintele cele mai frecvente o sa fie: femei, handicapati , batrani , copii , struti etc , in general persoane usor de batut.

O sa incep cu femeia. Probabil creatura care o sa te scoata cel mai mult din sarite. Inainte de toate trebuie sa ti minte ca femeia a fost pusa pe pamant numai sa va puteti descarca pe ea. Bautura ajuta, trebuie sa consumi putin alcool inainte , nu exagerat dar cat sa iti miroasa gura. Asta ajuta dupa bataie cand ii spui femeii " Am facut-o pentru ca eram beat " sau o puteti baga si pe aia cu " Te-am batut doar pentru ca imi pasa " . In capul ei e o justificare buna si te scuteste de discutii mai tarziu.
Bun, deci te-ai decis sa bati o femeie. Aceasta femeie poate fi orice femeie : mama, sora, iubita, nevasta, vecina sau pur si simplu una care trece pe langa tine pe strada. Acum trebuie sa te decizi ce tip de bataie vrei sa ii dai. Cateva exemple sunt: bataia " ce te uiti fa la mine asa ? " , bataia " ti-am zis sa-mi aduci berea aia de 3 ori deja" , bataie " e mancarea rece" , bataia " sunt nervos si esti doar tu prin preajma " si orice alt tip de bataie iti trece prin minte.
O sa trec prin cateva exemple sa va arat modul corect de a bate o femeie:
1. " Palma dominanta "
Aceasta bataie este mai usoara. Se acorda atunci cand femeia are nevoie sa i se atraga atentia , a facut vreo greseala mai minora si are efect moralizator cu scopu de a o invata o lectie. Loviturile se aplica cu mana goala, cu palma deschisa. Lovitura pleaca de la soldul tau cu palma intoarsa la tine spre obrazul ei intr-o miscare ascendenta. Lovitura trebuie sa fie rapida , ferma si eleganta. Nu o loviti ca un cioban, stim amandoi ca esti mai bun de atat.
Perioada de recuperare poate fi si instanta. Dupa lovitura ii spuneti pe un ton ferm cu o privire de regret : " Vezi ce ma faci sa iti fac ? " Asta o face sa se gandeasca la ce a facut si sa se invinovateasca. Ia atentia de pe tine si devine complexata de propriile defecte.

2. " O bateti de o cocosati "
Aceasta bataie este mai tare si se aplica doar in cazuri mai extreme. Cand femeia nu se invata minte doar dintr-o palma, cand greseala este mai grava sau cand ai chef sa te descarci si sa te mai relaxezi dupa o zi stresanta. Nu exista reguli fixe aici, o poti lovi cu pumnu , cu cureaua, cu orice iti sta la indemana , eu personal prefer cartea de telefon. Si nu uita, un obiect ud doare mai tare decat unu uscat. O curea uda mereu se lipeste mai bine decat una uscata, la fel si un sifonier ud doare mai mult decat unul uscat .
Cel mai important este ce faci dupa. Tine minte " a cazut pe scari ". In functie de gravitatea situatiei te poti juca cu afirmatia. Poti spune " au cazut scarile peste ea" sau " a cazut pe scari intr-o cusca de hiene turbate" si clasicul " cojeam o banana cu cutitu si ea a cazut peste scari in cutit, de 7 ori la rand " . Oricum exista o scuza pentru orice situatie, si atunci cand o bati cu o bicicleta uda si se intalneste cu parintii ei in cateva ore .

Nu fi fatalau si nu asculta ce spune lumea. Esti barbat si batutul este o nevoie trupeasca la fel ca fututul si mancatul. Spor si nu uitati , o bataie data la timpul ei face cat 10 batai la betie.




Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare . Nicio femeie nu a fost ranita in crearea acestui text.

About this blog

Ma simt onorata ca te-a impins curiozitatea sa vezi ce vexez aici. Si recunoscatoare atunci cand o sa reusesti sa gasesti ceva ce iti place. In cazul acesta , astept sa imi spui si mie, sa mai vad si alte probleme, pareri sau tampenii din viata de zi cu zi.

Taci si invata ...

“All human wisdom is summed up in two words; wait and hope.”

"Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn."

"Be polite; write diplomatically; even in a declaration of war one observes the rules of politeness."

"Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't."

"Excellence is to do a common thing in an uncommon way.”

"Telling the future by looking at the past assumes that conditions remain constant. This is like driving a car by looking in the rearview mirror. "

"You can judge your age by the amount of pain you feel when you come in contact with a new idea."

"Time is the longest distance between two places."

"Heaven on Earth is a choice you must make, not a place we must find."

"Life is a compromise of what your ego wants to do, what experience tells you to do, and what your nerves let you do."

“Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure.”

If you lose your inner child - you`r dead.

If you lose your inner child - you`r dead.