On Top Of TheWorld

twinkle twinkle little star...

"... oricum , depresia e mai severa la barbati , cu toate ca din 4 barbati 1 sigur sufera de depresie , nu o sa auzi pe nimeni spunand asta . Uita-te la mine te rog. Spune-mi .... credeai vreodata ca un psiholog poate fi in depresie ? nu .... ma gandeam eu . de ce ? Pentru ca eu sunt aici ca sa ajut lumea , care este in stare sa recunoasca ca nu e de glumit cu asa ceva.. "

Cand te uiti la el , vezi un om in jur de 30 care zambeste mereu si vorbeste pe un ton foarte calm . E omul de la care te astepti sa fie cel mai echilibrat .

"...sti foare bine cum e starea asta .. cand deodata se intuneca totu si incepi sa te intrebi de ce suferi sau de ce esti nervos sau de ce te-ai enervat din orice kkt. Cand te simti gol ca si cum nu ar mai avea nici o aminire furmoasa la care sa te gandesti si te intrebi de ce merit eu asta . Nu intelegi ce ai in comun cu oamenii astia decat aerul pe care il respiri si nu mai crezi k ai nici o scapare"

" A trecut un an si ceva de cand ne-am despartit .... fiecare cica merge pe drumul lui acuma. [zambeste] ce e mai interesant e ca orice ar face tot la mine vine , indiferent de cat de bun si darnic e pisoiu ala cu care e . Ma iubeste , sunt sigur de asta , si ea stie k o iubesc la randul meu . .. Mi-a fost pacienta , a avut probleme mari in familie , masa a distrus-o de tot . Si ulterior , prin ea , m-a distrus si pe mine . A ajuns la 20 de ani sa sufere de depresie maniaca , asta e o depresie intr-un stadiu mai avansat. Cand era cu mine , se simtea cea mai "intreaga" fiinta de pe pamant . Ca dupa 5 ani , a plecat cu altu , e o alta poveste .M-a iubit , ma mai iubeste si asta a meritat totul . Si inca mai merita "

" Ma trezesc dimineata cu un gol in stomac . Regret ca a inceput o noua zi . Am aceeasi stare ca si ieri . Realizez ca e inca o zi fara ea , si parca imi amintesc ca am visat-o . Probabil de aia sunt agitat . Ajung la servici , incerc sa imi ocup timpu . . Ies de la servici si ma duc acasa . Seara durerea e din ce in ce mai taioasa... in curand raman fara aer si incep sa tremur... mie frig si nu am in cap decat sa vorbesc cu ea sa ma linistesc .. nu ma intereseaza ca e cu altu ... o vreau la mine sa imi revin exact cum am facut eu cu ea. O sun , imi inchide prima data . A doua oara nu imi raspunde . Dupa un sfert de ora ma suna si ma cearta ca e cu ala si ca de ce o sun .. imi simte durerea in voce si imi vede lacrima prin telefonu dat pe ascuns din baie, in timp ce poponaru ala o asteapta. E absolut indiferenta , ceea ce ma doare si mai tare . Nu imi da decat raspunsuri oftate si imi zice ca e mai bine sa nu vorbim despre asta , ca nu mai are rost. Inchide si ma face sa innebunesc.Acelasi gol in stomac ma face acum sa imi vars matele afara ... am nevoie de ea... aprind Tvu pentru ca nu pot sa adorm pe liniste si pe intuneric in starea asta . Ea nu stie nimic , crede ca sunt de piatra , ca sunt puternic,ca nu ma intereseaza, nu ma vazut vreodata varsand o lacrima sau rugandu-ma la D-zeu sa imi dea putere. Tot timpul am fost partea "tare" a relatiei care o mentinea si pe ea , sa nu cada. Nu are nici cea mai mica idee... prin ce trec eu ... nici cea mai mica idee .Nu o sa afle niciodata . "

Dupa ce a terminat fraza , la masa unde stateam a venit o domnisoara si l-a sarutat . Nu , nu era domnisoara despre care imi povestea . Era doar " imaginea pe care trebuie sa o tin faza de ea, femeia pe care o iubesc , nu vreau sa stie prin ce trec . Si daca ma vede cu ea , voi pastra aceasta imagine . Ma va intreba cum e , si o voi minti ca e bine , ca imi place fatuca asta , va suferi ca proasta crezand ca are ceva ce ea nu are sau ca voi ajunge intr-o zi sa o iubesc. Nu o sa afle niciodata ... "

Cu "fatuca" asta se purta foarte frumos . Dar vedeam in el ca gesturile nu erau pentru ea , ci pentru cea care ii e mereu in gand .
Toata discutia asta m-a facut sa ma gandesc .

Poate si acei oameni care iti par indiferenti , sufera . In adancul lor chiar sufera . Si nu trebuie neaparat sa se ajunga la depresii .
Poate si unele femei sunt la fel .
O sa va las pe voi acum sa va ganditi la cine vreti , din viata voastra , care incerca sa tina doar "o imagine " , sufletul care a mai ramas , cunoscandu-l doar el.
Concluzia?


About this blog

Ma simt onorata ca te-a impins curiozitatea sa vezi ce vexez aici. Si recunoscatoare atunci cand o sa reusesti sa gasesti ceva ce iti place. In cazul acesta , astept sa imi spui si mie, sa mai vad si alte probleme, pareri sau tampenii din viata de zi cu zi.

Taci si invata ...

“All human wisdom is summed up in two words; wait and hope.”

"Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn."

"Be polite; write diplomatically; even in a declaration of war one observes the rules of politeness."

"Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't."

"Excellence is to do a common thing in an uncommon way.”

"Telling the future by looking at the past assumes that conditions remain constant. This is like driving a car by looking in the rearview mirror. "

"You can judge your age by the amount of pain you feel when you come in contact with a new idea."

"Time is the longest distance between two places."

"Heaven on Earth is a choice you must make, not a place we must find."

"Life is a compromise of what your ego wants to do, what experience tells you to do, and what your nerves let you do."

“Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure.”

If you lose your inner child - you`r dead.

If you lose your inner child - you`r dead.