On Top Of TheWorld

twinkle twinkle little star...

O sa exclud ca nu stii ce e un Nintendo Wii . Te rog spune-mi ca stii .. e imposibil , inacceptabil si insuportabil acest gand.
E o chestie pe care copilul tau, sora ta, fratele tau mai mare, tatal tau, logodnicul tau, vecina ta si inclusiv tu undeva in adancul sufletului ti-l doresti.
Iti aduci aminte ce transpirai seara pe afara cand te jucai sotron, frunza, sareai coarda sau elastic, leapsa? Dupa care ai crescut si maica`ta a zis sa te apuci de sport.. fotbal, tennis, baschet .. te-a trimis sa inveti sa canti la diferite instrumente... Apoi te-ai trezit peste noapte ca esti adult.. te-ai apucat de biliard, bowling, box, sala, karaoke, diferite dansuri.
De ce sa treaca si copilul tau prin asta pe parcursul a 20 de ani cand totul poate sa ii stea la dispozitie in propria camera, la propriul televizor (hai frate, nu are nici plasma in camera ? ce naiba .. cat de ratat sa fii ) . In afara de mancare nu o sa mai aibe nevoie de nimic (ma rog.. poate de un iPhone .. trebuie sa isi verifice mailurile, sa stea pe mess si skype, sa faca poze si sa le puna pe facebook - rupe aplicatia ! .. gen . Aaa...si nu uita sa ii arati cum se da "busy" la un apel.. un adult se prinde in 3 luni )

Pe langa asta, cand il trimiti in vacanta (nu uita de un PSP), o sa ai ocazia sa te indragostesti si tu de Wii .. Stai linistit... toata lumea o face. Toata lumea vrea asa ceva.. e un must-have. ( btw. imaginatia mea bolnava ma intreaba cand o sa scoata astia jocuri porno pt wii .. cred ca ar fi cel mai mare hit.. wii motion plus) . Oricum.. daca tot nu ai viata sociala, nici tu nici copilul tau .. wii`u e cea mai buna investitie. Te scapa de obezitate.. contureaza un puternic simt al proprietatii .. si nevoia de a controla.

Daca nu te-am convins uite Top 5 reactii pentru Wii. Crede-ma .. asa fac si adultii. Testat.
Ma duc ca mi s-au incarcat bateriile pt remote.

Later add : Inainte de top, merge asta (brigada antidrog se joaca in casa la traficanti.... told ya )

Vezi mai multe din Funny pe 220.ro



Reactia 1 - stirptease


Reactia 2 - Scoate in evidenta latura evil ... buhuhu


Reactia 3 - Lacrimi de bucurie.. plus senzatie de voma.


Reactia 4 - exersarea tonalitatii si a lb engleze.


Reactia 5 - focus grup.

2 comments:

Nice post.... dar nu te poti pune cu tehnologia...In ziua de azi trebuie sa tii pasul cu gadgeturile altfel esti pe langa tendinte si nu mai esti cool... dar asta este o parte a zilelor noastre si asa cum vorbesti astazi de sotron si alte jocuri ale copilariei ca simboluri de mult uitate sunt sigur ca , peste cativa ani, se va gasi cineva sa-ti spuna ca gadgeturile din ziua de azi sunt antice rau de tot... Ce este rau, din pacate, in ziua de azi este ca am devenit dependenti de baterii si prize... de curent in general... dar noi sa fim sanatosi si sa incercam sa nu ne pierdem capul si sa reusim sa ne mai bucuram de lucrurile naturale.... pana cand le va distruge generatia High Definition...

nice, dar clipurile cu copii aceeia sunt bestiale

About this blog

Ma simt onorata ca te-a impins curiozitatea sa vezi ce vexez aici. Si recunoscatoare atunci cand o sa reusesti sa gasesti ceva ce iti place. In cazul acesta , astept sa imi spui si mie, sa mai vad si alte probleme, pareri sau tampenii din viata de zi cu zi.

Taci si invata ...

“All human wisdom is summed up in two words; wait and hope.”

"Experience: that most brutal of teachers. But you learn, my God do you learn."

"Be polite; write diplomatically; even in a declaration of war one observes the rules of politeness."

"Advice is what we ask for when we already know the answer but wish we didn't."

"Excellence is to do a common thing in an uncommon way.”

"Telling the future by looking at the past assumes that conditions remain constant. This is like driving a car by looking in the rearview mirror. "

"You can judge your age by the amount of pain you feel when you come in contact with a new idea."

"Time is the longest distance between two places."

"Heaven on Earth is a choice you must make, not a place we must find."

"Life is a compromise of what your ego wants to do, what experience tells you to do, and what your nerves let you do."

“Breathe. Let go. And remind yourself that this very moment is the only one you know you have for sure.”

If you lose your inner child - you`r dead.

If you lose your inner child - you`r dead.